Centrale de tratare a aerului Wesper, model Premi@ir

Caracteristici

Debit de aer: 1 .500 m3/h – 30.000 m3/h

Registre de ventilatie

Se pot alege 3 tipuri de registre:

- standard

- etanseitate clasa 3

- etanseitate clasa 4

Filtrare

Suprafata de filtrare contine celule filtrante montate pe sine. Se izoleaza cu spuma intre suprafata exterioara a carcasei si celulele filtrante. Sunt disponibile filtre de aer cu: eficienta medie, eficienta mare, eficienta foarte mare (pana la H13). Se pot monta filtre cu carbune activ pentru sectorul industrial.

Baterii

Se fabrica toate tipurile de baterii : de apa calda, de apa racita, de vapori, sau cu detenta directa. Tevile sunt din cupru si aripioarele sunt din aluminiu.

Bateriile sunt montate pe sine glisante pentru a facilita operatiile de service si intretinere.

Bateriile de racire sunt echipate cu tava de recuperare a condensului, inclinata si detasabila, pentru eliminarea apei din condens. Tava este montata pe sine pentru scoaterea cu usurinta.

Optiuni: Aripioare din cupru; tratare “Blygold Plus Tropic” sau “Blygold Polual” a bateriei.

Clapete

Nivel foarte ridicat de etanseitate: clapete de separare pentru camere curate, sali de operatii, laboratoare din clasa 4 ( etanseitate totala) si clasa 3 conform standardelor . Se pot folosi si in cazul in care se face dezinfectia cu formol.

Sunt folosite in camerele de amestec cu 2 cai in centralele de tratare a aerului care vehiculeaza un amestec de aer proaspat si aer recirculat.

Camerele de amestec cu 3 cai sunt disponibile pentru montaj vertical sau orizontal. Functionarea este controlata de servo-motoare, cuplate pe axul fiecarei clapete.

Informații suplimentare