Despre companie

Cominstal - Despre noi

De Dietrich, marca a exigentelor inalte, cu o istorie de peste 3 secole si intr-o permanenta cautare a solutiilor inovatoare se regaseste pe piata romaneasca prin contributia firmei Cominstal Group ca importator exclusiv.

Avand in jurul sau parteneri de renume din domeniul instalatiilor, Cominstal Group si-a propus sa asigure atat pentru serviciile cat si pentru echipamentele oferite o calitate deosebita date in general de promptitudinea si profesionalismul angajatilor sai.

Obiect de activitate

Concepţia şi realizarea sistemelor integrate pentru:

  • Centrale termice si instalaţii de încălzire
  • Sisteme solare complexe pentru apă caldă menajeră, căldură şi piscine
  • Instalaţii de climatizare-ventilaţie
  • Sisteme de tratare a apei

Importul şi distribuţia echipamentelor pentru centrale termice, radiatoare, echipamente de climatizare-ventilaţie, ţeavă şi accesorii.

Misiune

Participarea la dezvoltarea societăţii româneşti prin punerea la dispoziţie a experienţei şi a capacităţii de inovare in vederea implementarii tehnologiilor moderne în domeniul instalaţiilor.

Strategie

Satisfacţia clienţilor, orientarea către nevoile reale ale acestora şi operativitatea sunt şi vor ramâne coordonate definitorii ale activităţii noastre.

Valori

Viziune

Provocările sunt motorul dezvoltării, atât a noastră cat şi a clienţilor noştri. Suntem convinşi că viitorul se clădeşte prin curaj şi încredere, ingrediente ce stau la baza ideilor capabile să revoluţioneze societatea

Responsabilitate

Succesul nostru se bazează pe existenţa unei pieţe capabile să conştientizeze avantajele oferite de produsele şi serviciile noastre. De aceea, pe parcursul devenirii noastre ne-am asumat responsabilitatea acţiunilor întreprinse pentru educarea şi formarea partenerilor noştri determinând luarea unor decizii inteligente şi profitabile în acelaşi timp.

Calitate

Considerată ca fiind valoarea etalon a fiecarei acţiuni întreprinse de noi calitatea reprezintă cheia succesului nostru şi a clienţilor noştri.

Abordare personalizată

Fiecare client reprezintă pentru noi o individualitate cu trăsături şi nevoi specifice. Ne tratăm clienţii cu respect şi profesionalism, pe fiecare în parte.