Conditii de utilizare

Utilizare si drept de proprietate :

Utilizarea site-ului www.cominstal.ro in scop personal este gratuita. Utilizand acest site sunteti de accord si respectati Conditiile de utilizare.
Intreg continutul acestui site este proprietate a S.C. Cominstal Group S.R.L. si este protejat prin legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Acest continut nu poate fi utilizat decat in scopuri personale.

Continutul site-ului www.cominstal.ro nu poate fi stocat pe nici un server sau alta forma de stocare conectata la reteaua de internet. Utilizarea in scopuri comerciale nu se poate face decat cu acordul scris al S.C. Cominstal Group S.R.L.

Inregistrarea si securitatea informatiilor

La inregistrare si pe parcursul utilizarii serviciilor www.cominstal.ro, trebuie sa va asigurati ca datele furnizate de dumneavoastra sunt corecte si complete.

Orice modificare a datelor de contact furnizate trebuie sa fie anuntata prin actualizarea detaliilor personale.

www.cominstal.ro se obliga sa nu furnizeze datele introduce de dumneavoastra unor terte persoane. Aceste date vor fi preluate, prelucrate si utilizate numai in scopul declarat al site-ului (inregistrare, comanda, confirmare comanda, livrare, comunicare promotii, notificari )

Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal

Drepturile utilizatorilor cu privire la preivire la prelucrarea datelor cu caracter personal si obligatiile operatorului:

Operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective:

a.)identitatea operatorului si a reprezentantul acestuia, daca este cazul;

b.)scopul in care se face prelucrarea datelor;

c.)informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatory si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;

d.)orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii. (Legea nr. 677/2001 Art. 12)

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moent, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
(Legea nr. 677/2001 Art. 15)

Suspendare sau anulearea inregistrarii

www.cominstal.ro poate suspenda sau anula oricand inregistrarea dumneavoastra in limitele drepturilor sale, sau daca ati incalcat vreuna din regulile inscrise in Conditiile de utilizare.

Disponibilitate

www.cominstal.ro isi propune sa va furnizeze cele mai bune servicii. Exista insa posibilitatea survenirii unor evenimente de forta majora. In aceste conditii, accesul dumneavoastra la site va fi temporar restrictionat, in scopul efectuarii de reparatii, lucrari de mentenanta sau introducerii de noi facilitate si servicii.

Va rugam sa ne transmiteti orice reclamatii sau sugestii privind modul de functionare al site-ului, la marketing@cominstal.ro .

Publicitate si site-uri partenere:

Pe site-ul www.cominstal.ro pot exista sectiuni dedicate publicitatii unor terte companii. Acestea si numai acestea vor fii raspunzatoare de corectitudinea materialelor furnizate si de conformitatea acestora cu legislatia in vigoare. Pentru a veni in sprijinul Dumneavoastra, www.cominstal.ro contine linku-uri catre terte site-uri sau materiale asupra carora nu isi asuma responsabilitatea.

Amendamente:

www.cominstal.ro poate modifica Conditiile de utilizare oricand considera necesar acest lucru. Modificarile se vor face fara instiintarea in prealabil a utilizatorului.

Daca nu doriti sa acceptati Conditiile de utilizare, nu sunteti obligat sa ramaneti utilizator al www.cominstal.ro. Daca insa continuati sa utilizati serviciile www.cominstal.ro, acest fapt presupune ca sunteti de accord si respectati Conditiile de utilizare.

Conditii de cumparare

Conditiile de cumparare si livrare se fac in comformitate cu termenii explicate in detaliu in sectiunea cum cumpar.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre echipamentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii firmei noastre.